Venkelsalade met appel en granola. Misschien zal je niet zo snel granola in je salade verwachten maar het is echt een hele lekkere combinatie. In veel salades worden wel noten gebruikt, wat ook lekker. Door er wat granola aan toe te voegen heb je niet alleen de noten erdoor maar ook het zoete van de granola. Voor deze salade gebruik is de granola met appel, maar ook onze granola met noten kun je goed bij deze salade gebruiken. Nu het mooie weer er weer aankomt is het lekker om deze salades bij een bbq of picknick te maken.

Ingredi├źnten voor 2-3 personen

Dressing:

  • 1 el ahornsiroop
  • 1 el mosterd
  • 3 el lijnzaadolie

Zo maak je het

  • Snij de venkel in stukjes
  • Verwijder het klokhuis uit de appel
  • Snij de appel in stukjes
  • Meng de ahornsiroop, mosterd en lijnzaadolie goed door elkaar
  • Voeg de venkel en appel toe aan de dressing en roer het goed door
  • Strooi als laatste de granola met appel erover

Wil je graag granola met appel bestellen? Dat kan hier